Zumba® Fitness i Motala stadspark

Datum:
12 aug., 2020
Starttid:
18:30
Sluttid:
19:25
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
23
Instruktör:

Beskrivning

Lillördag i Motala stadspark med Zumba®dans hela sommaren!

Välkommen att dansa Zumba® i Motala stadspark, onsdagar kl. 18.30 hela sommaren 2020!

Fira lillördag, förlora dig i musiken och finn din form på det ultimata dansfitnesspartyt! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs!

Med anledning av coronakrisen, kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, under passet håll avståndet, minst 2 meter, och undvik att vidröra ansiktet. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Plats: Motala stadspark, gruskvadraten i söder mot hamnparkeringen. OBS! Vid vått väder är passet inställt (status läggs upp på boka.takkinen.se samt zumba.takkinen.se och Facebooksidan Zumba Fun Finn Juha Takkinen

Priser

Det är ej möjligt att komma på drop-in p.g.a. Coronakrisen så alla som vill vara med på dansfitnesspartyt måste boka plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer. Engångspass kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du bor i Motala och ej har dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för antingen 395 kr (79 kr/gång) eller om du är pensionär/student 325 kr (65 kr/gång). Det finns också 8-gångerkort för 585 kr (73,13 kr/gång) eller 482 kr för pensionär/student.

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet om du anmäler dig via boka.takkinen.se.

Varmt välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i Motala stadsparkPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar