Zumba® Fitness i Vasahallen

Datum:
29 nov., 2020
Starttid:
16:00
Sluttid:
16:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
2
Instruktör:

Beskrivning

Zumba: Dansa ut ditt veckoslut med ett tjut!

Toppa helgen med Zumba®dans varje söndag kl. 16.00 i höst i Vasahallen i Linköping!

Dansa ut ditt veckoslut med ett tjut på det ultimata dansfitnesspartyt till inspirerande latinorytmer. Inga förkunskaper krävs!

Det blir sammanlagt 15 söndagar i Vasahallens C-sal på Gustav Adolfsgatan 25 i Linköping fr.o.m. den 6 september 2020. OBS! C-salen ligger en trappa upp och till vänster och längst bort i korridoren. Dusch- och omklädningsmöjligheter finns.

Med anledning av coronakrisen kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, under passet håll avståndet, minst 1,5 meter, och undvik att vidröra ansiktet. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Priser

Drop-in är p.g.a. Coronakrisen ej möjligt så alla måste boka plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer. Engångspass kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej har dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för antingen 395 kr (79 kr/gång) eller om du är pensionär/student 325 kr (65 kr/gång).

Fr.o.m. vecka 44 (den 1 nov.) kan du köpa ett halvterminskort för 450 kr för resterande pass (7 st.) av terminen (64,29 kr/gång) eller 370 kr om du är student/pensionär (52,86 kr/gång). Du får en Zumbatröja på köpet (värde ca 130 kr).

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i VasahallenPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar