Tema Jul: Virtuellt Zumba® Fitness med tema/gästinstruktör

Datum:
16 dec., 2022
Starttid:
17:30
Sluttid:
18:25
Pris:
50,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Zoom
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
19
Instruktör:

Beskrivning

Tema Jul: Virtuellt Zumba® Fitness via Zoom

Välkommen till den virtuella världen i Zoom för direktsänt Zumba® Fitness-dansparty, den sista fredagen i varje månad (uppehåll midsommarafton). Det blir olika teman och instruktörer som gästar det virtuella passet tillsammans med Juha -- allting live hem till ditt eget dansgolv! Idag dansar vi till latinoversioner av bekanta jullåtar! Tomteluva rekommenderas för att komma i julstämning under passet.

Dans. Den kortaste vägen till lycka. Finn din form på det ultimata dansfitnesspartyt på ditt eget dansgolv via Zoom på din dator! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs!

Direkt efter anmälan får du ett bekräftelsemejl med mer information om Zoom och hur du ansluter dig till passet. Om du inte har fått mejlet (se även i din spamkorg), kontakta Juha på juha@takkinen.se

Pris

Sätt in valfri summa 50 eller 65 kr på Swish 123 280 68 59 senast under dagen för passet. Det går även bra att använda plusgiro 69 02 19-1, Wellnet eller Epasse.


Boka plats: Tema Jul: Virtuellt Zumba® Fitness med tema/gästinstruktörPris/st.

Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar