Datum:
25 okt., 2022
Starttid:
19:15
Sluttid:
20:10
Pris:
100,00 SEK (inkl. moms)
Plats:
Slestadsskolans idrottshall
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
6
6
Instruktör:
Juha Takkinen

Beskrivning

Zumba Step: Ditt glädjekliv på tisdagar!

Steppa upp din träning varje tisdag kl. 19.15 med Zumba® Step-dans! Lokal: Slestadsskolans idrottshall i Lambohov, Linköping, på adress Rättaregatan 120. Uppstart den 10 januari och sammanlagt 15 tillfällen t.o.m. den 25 april.

Glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs. Passet är 55 min. långt.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom helst ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, inför, under och efter passet håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Entrén till Slestadsskolans idrottshall är från östra sidan av den bortre byggnaden. Parkering finns precis utanför grinden till skolgården. Se bild nedan.

Priser

Engångspriset är 100 kr (90 kr om du är pensionär/student). Boka alltid plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer (undantag: terminskortsägare, se nedan).

Du kan köpa klippkort av följande slag:

  • 5-gångerskort för 421 kr (84,20 kr/gång) eller om du är pensionär/student 380 kr (76,00 kr/gång).
  • 8-gångersklippkort för 632 kr (79,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 570 kr (71,25 kr/gång)

Extraerbjudande t.o.m. 25 mars: Köp 5-kort och få en Zumba Rizer (stepbräda) på köpet! Gäller nya deltagare.

Klippkorten är ej personliga (undantag: om du har köpt klippkortet via friskvårdsbidrag så är det alltid personligt).

 

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Wellnet eller med Epassi; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!

Boka plats

Bokningspris
Beställ Zumbanyheter till din e-post (du kan avbeställa när du vill via länk i brevet)