Zumba® Step i Lambohov

Zumba® Step i Lambohov

Datum:
14 mar., 2019
Starttid:
19:05
Sluttid:
19:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
17
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Step i Lambohov!

Steppa upp din torsdag i Lambohov med Zumba® Step-dans men glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Alla kan vara med. Inga förkunskaper krävs. Ju mer du dansar, desto gladare blir du -- och träningen får du på köpet.

Det blir sammanlagt 14 torsdagar kl. 19.05 i Änggårdsskolans gymnastiksal (OBS! Ny plats!) hela våren, fr.o.m. den 31 januari t.o.m. den 9 maj 2019. Passet är 50 min. långt.

Priser

Drop-in kostar 90 kr eller prova på gratis en gång om du ej dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för 395 kr (79 kr/gång, kortet är ej personligt) eller köpa ett terminskort för 899 kr (64,21 kr/gång, kortet är personligt). Om du redan har ett terminskort till annat pass med Juha på boka.takkinen.se så kan köpa terminskortet för 200 kr! Terminskortet ger dig 10 % rabatt på ett inköp i Zumbashoppen hos Zumba Fitness (se zumba.com), 30 % rabatt på nästa Zumbamaraton under våren 2019 samt inkluderar även ett gratispass att ge bort till en kompis.

Du behöver en speciell, rund step up-bräda för att kunna delta på passet. Du kan köpa en bräda från Juha för 199 kr (nypris 368 kr). Om du är ny och provar på gratis en gång (se ovan) så får du dock låna brädan gratis. Ange i kommentarsfältet nedan om vill prova på samt behöver låna bräda -- eller vill köpa bräda -- så att jag vet hur många brädor jag ska ta med till passet; anmäl dig senast kl. 16.00 samma dag som passet!

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway (5-kortet och terminskortet finns listade även där) eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet nedan i så fall. Ange också om du vill köpa eller låna step up-bräda (om du ska på drop-in första gången). OBS! Deltagare med terminskort och som har egen bräda har förtur till plats på passet.

Välkommen till dansfitnesspartyt på en högre nivå!


Boka plats: Zumba® Step i LambohovPris/st.

Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar