Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Virtuellt Zumba® Fitness fredagar

Datum:
11 dec., 2020
Starttid:
17:30
Sluttid:
18:25
Pris:
40,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Zoom
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
19
Instruktör:

Beskrivning

Virtuellt Zumba® Fitness via Zoom

Välkommen till den virtuella världen i Zoom för direktsänt Zumba® Fitness-dansparty!

#HappyHour -- Dans. Den kortaste vägen till lycka. Finn din form på det ultimata dansfitnesspartyt på ditt eget dansgolv, varje fredag kl. 17.30 via Zoom! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs!

Direkt efter anmälan får du ett bekräftelsemejl med mer information om Zoom och hur du ansluter dig till passet. Om du inte har fått mejlet (se även i din spamkorg), kontakta Juha på juha@takkinen.se

Pris

Sätt in valfri summa 40, 50 eller 65 kr på Swish 123 280 68 59 senast under dagen för passet. Det går även bra att använda plusgiro 69 02 19-1, Actiway, Wellnet eller ePassi Min Friskvård.


Boka plats: Virtuellt Zumba® Fitness fredagarPris/st.

Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar