Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba® Fitness i Motala

Zumba® Fitness i Motala

Datum:
31 jan., 2020
Starttid:
17:20
Sluttid:
18:15
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
30
Instruktör:

Beskrivning

Happy Hour med Zumba®dans varje fredag i Motala!

Välkommen att dansa Zumba® i Wetternbuggarnas lokal i Motala, fredagar kl. 17.30, våren 2020! Nypremiär den 10 januari! Det blir sammanlagt 14 fredagar t.o.m. den 17 april 2020 (med uppehåll Långfredag).

Fira fredag, förlora dig i musiken och finn din form på det ultimata dansfitnesspartyt! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs!

Lokal: Wetternbuggarnas danslokal på Södra Allén 23 C i Motala. OBS! Omklädningsrum saknas så kom helst ombytt.

Priser

Drop-in kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du bor i Linköping och ej har dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för antingen 395 kr (79 kr/gång) eller om du är pensionär/student 325 kr (65 kr/gång) -- eller köpa ett terminskort för antingen 899 kr (64,21 kr/gång) eller om du är pensionär/student 770 kr (55 kr/gång). Innehavare av terminskort är garanterad plats varje vecka och behöver ej boka i förväg. Terminskortet ger dig även 10 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet om du anmäler dig via boka.takkinen.se. Välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i MotalaPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar