Datum:
21 nov, 2023
Starttid:
19:10
Sluttid:
20:05
Pris:
110,00 SEK (inkl. moms)
Plats:
Slestadsskolans gymnastiksal, Rättaregatan 120, Linköping
Zumba® Step i Lambohov
 
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
4
5
Instruktör:
Juha Takkinen

Beskrivning

Zumba Step: Kliv in i glädje!

Ta klivet upp och in i glädje varje tisdag kl. 19.10 våren 2024 med Zumba® Step-dans! Lokal: Slestadsskolans gymnastiksal i Lambohov, Linköping, på adress Rättaregatan 120. Uppstart den 16 januari 2024 med sammanlagt 14 tillfällen t.o.m. den 7 maj 2024 och uppehåll den 26 mars och 30 april.

Glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs. Passet är 55 min. långt.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom helst ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, inför, under och efter passet håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Entrén till Slestadsskolans gymnastiksal är från östra sidan av den bortre byggnaden. Parkering finns precis utanför grinden till skolgården. Se bild nedan.

Priser

Engångspass kostar 110 kr (100 kr för pensionär/student). Om du aldrig har dansat Zumba för Juha tidigare så får du prova första gången gratis!

Följande kort finns att köpa:

  • 5-gångerskort för 500 kr (100,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 455 kr (91,00 kr/gång).
  • 8-gångersklippkort för 720 kr (90,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 655 kr (81,88 kr/gång)

Klippkortet kan du dela med en kompis; undantag dock om du har köpt kortet via friskvårdsbidrag (då är kortet alltid personligt).

 

OBS! Om du är ny så får du en stepbräda på köpet (värde ca 199 kr) när du köper ditt terminskort!

När du provar på passet gratis en gång så får du låna en step up-bräda, en s.k. Zumba Rizer; gäller ett tillfälle. Meddela via Kommentarer-fältet vid anmälan om du ej har en egen stepbräda och behöver låna en, senast kl. 15.00 samma dag. Om du sedan vill fortsätta fler gånger efter prova på-tillfället så behöver du köpa en egen bräda som du tar med dig varje vecka till passet; den kostar 199 kr och säljs av Juha. Step up-brädan är speciellt utformad för att vara lätt att bära med sig till och från passet varje gång!

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Wellnet eller med Epassi; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!

Boka plats

Bokningspris
Beställ Zumbanyheter till din e-post (du kan avbeställa när du vill via länk i brevet)