Datum:
7 nov, 2023
Starttid:
18:10
Sluttid:
19:05
Pris:
110,00 SEK (inkl. moms)
Plats:
Slestadsskolans gymnastiksal, Rättaregatan 120, Linköping
OBS! Starttid! Zumba® Step i Lambohov
 
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
1
3
Instruktör:
Juha Takkinen

Beskrivning

Zumba Step: Ett kliv in i glädje!

Ta klivet upp och in i glädje idag en timme tidigare, kl. 18.10 med Zumba® Step-dans! Lokal: Slestadsskolans gymnastiksal i Lambohov, Linköping, på adress Rättaregatan 120. Uppstart den 5 september och sammanlagt 14 tillfällen t.o.m. den 19 december 2023 med uppehåll den 12 och 26 september.

Glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs. Passet är 55 min. långt.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom helst ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, inför, under och efter passet håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Entrén till Slestadsskolans gymnastiksal är från östra sidan av den bortre byggnaden. Parkering finns precis utanför grinden till skolgården. Se bild nedan.

Priser

Engångspass kostar 110 kr (100 kr för pensionär/student). Om du aldrig har dansat Zumba för Juha tidigare så får du prova första gången gratis!

Följande kort finns att köpa:

    • 5-gångerskort för 445 kr (89,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 405 kr (81,00 kr/gång).
    • 8-gångersklippkort för 676 kr (84,50 kr/gång) eller om du är pensionär/student 615 kr (76,88 kr/gång)

Klippkortet kan du dela med en kompis; undantag dock om du har köpt kortet via friskvårdsbidrag (då är kortet alltid personligt).

OBS! Om du är ny så får du en stepbräda på köpet (värde ca 199 kr) när du köper ditt terminskort!

När du provar på passet gratis så får du låna en step up-bräda, en s.k. Zumba Rizer; gäller ett tillfälle. Meddela via Kommentarer-fältet vid anmälan att du behöver låna en bräda och senast kl. 16.30 samma dag. Efter prova på-tillfället behöver du köpa en egen bräda som du tar med dig varje vecka till passet; den kostar 199 kr och säljs av Juha, om du inte redan har en egen. Step up-brädan är speciellt utformad för att vara lätt att bära med sig till och från passet varje gång!

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Wellnet eller med Epassi; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!

Boka plats

Bokningspris
Beställ Zumbanyheter till din e-post (du kan avbeställa när du vill via länk i brevet)