Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Nyhet! Zumba® Step på Skylten

Nyhet! Zumba® Step på Skylten

Datum:
30 jan., 2020
Starttid:
19:00
Sluttid:
19:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
4
Instruktör:

Beskrivning

Ta klivet upp med Zumba Step på Skylten!

Steppa upp din torsdag i Linköping med Zumba® Step-dans på Skylten -- men glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs.

Det blir sammanlagt 14 torsdagar kl. 19.00 hela våren, fr.o.m. den 16 januari t.o.m. den 7 maj 2020 (uppehåll 9, 23 och 30 april). Passet är 55 min. långt.

Lokal: Danssal Passion på Skylten i Linköping, Södra Oskarsg. 3A (på andra sidan järnvägen vid Resecentrum). Fråga om vägen i caféet.

Priser

Drop-in kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du bor i Linköping och ej har dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för antingen 395 kr (79 kr/gång) eller om du är pensionär/student 325 kr (65 kr/gång) -- eller köpa ett terminskort för antingen 899 kr (64,21 kr/gång) eller om du är pensionär/student 770 kr (55 kr/gång). Innehavare av terminskort är garanterad plats varje vecka och behöver ej boka i förväg. Terminskortet ger dig även 10 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Samtidigt med klippkortet/terminskortet behöver du också köpa en egen step up-bräda, en s.k. Zumba Rizer. Step up-brädan är speciellt utformad för att vara lätt att bära och ta med sig till passet varje gång. Den kostar 199 kr och säljs av Juha om du inte redan har en.

Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!


Boka plats: Nyhet! Zumba® Step på SkyltenPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar