Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba Gold® i Linköpings Dansstudio

Zumba Gold® i Linköpings Dansstudio

Datum:
5 feb., 2020
Starttid:
09:30
Sluttid:
10:15
Pris:
75,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
6
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold® och fika varje vecka i Linköping

Välkommen till Linköpings dansstudio, mitt i Linköpings centrum, varje onsdag kl. 9.30 och året runt för Zumba Gold®-dans och fika!

Rör på dig tillsammans med härliga människor till inspirerande latinorytmer, i lugnare tempo, enkelt att följa och utan hopp. Inga förkunskaper krävs.

Zumba Gold®-passet är anpassat för nybörjare och alla övriga i behov av lägre tempo och rörelser utan hopp. Du får bättre kondition, balans och rörlighet, förutom den härliga gemenskapen! Passet är 45 min. långt och anpassas efter deltagarna som närvarar. Fika serveras efteråt.

Priser

Drop-in kostar 75 kr eller prova på gratis en gång om du ej dansat för Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 10-gångersklippkort för 550 kr.


Boka plats: Zumba Gold® i Linköpings DansstudioPris/st.

Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar