Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba®: Halloweenmaraton 26 okt. kl. 13 i Dansens hus i Linköping

Datum:
26 okt., 2019
Starttid:
13:00
Sluttid:
16:30
Pris:
199,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Nonstop-dansfitnessparty
Lediga platser:
33
Instruktör:

Beskrivning

Zumba: Halloweenmaraton 26 okt. kl. 13 i Dansens hus i Linköping!

Kom som zombie eller annat Halloweeninspirerat till kusligt dansgolv och dansa Zumba® i tre timmar till fyra instruktörer:

  • ZIN Juha Takkinen, Linköping
  • ZIN Annika Brandin, Jönköping
  • ZIN Reynier Reyes, Stockholm
  • ZIN Anaheta Klappenbach AKA Pishi, Stockholm.

Dörrarna öppnar kl. 13.00 och dansen börjar kl. 13.30. Maratonet inleds med 45 min. Zumba Gold® och sedan rullar det på med olika instruktörer till och med kl. 16.30.

Zumba®-shoppen finns på plats och säljer de senaste Zumbakläderna & accessoarerna! Alla som deltar får fika och en present.

De 25 först anmälda får gratis buffé på efterfesten på GALLO Champagnebar kl. 18 där Halloweenfirandet och Zumbadansen fortsätter!

Du kan välja att endast delta på det inledande Zumba Gold®-passet för 100 kr eller hela maratonet för 199 kr. Om du anmäler dig tillsammans med en kompis så betalar kompisen endast 100 kr.

Preliminärt körschema:

13.00 Dörrarna öppnar, Zumba Wear
13.30 Halloween-Zumba Gold®, ZIN Juha Takkinen
14.15 ZIN Annika Brandin
15.00 Gruppfoto
15.05 ZIN Reynier Reyes & Pishi
15.55 Halloween-Zumba® Fitness, ZIN Juha Takkinen
16.30 Slut
 
Omklädningsrum med dusch finns.

 

Kostnad

Kostnad: 199 kr för dig och 100 kr för din kompis om ni anmäler er samtidigt till hela maratonet – eller gå bara första 45 min. som är Zumba Gold®-dans i ett lugnare tempo och utan hopp för 100 kr (du är välkommen att sitta kvar och titta på dansfesten resten av tiden i så fall).

 

Anmälan och betalning

Anmäl dig genom att klicka på bokningslänken nedan och fylla i dina uppgifter. Om du vill ta med en kompis för 100 kr, skriv kompisens namn i kommentarsfältet och be din kompis att anmäla sig separat (kompisen väljer då 100 kr och skriver namnet på den fullbetalande kompisen i kommentarsfältet). Efter anmälan får du automatiskt en faktura till din e-postadress med beloppet som du ska betala senast den 26 oktober 2019. Anmälan är bindande.

Mer information? Ring Juha på 0731-500 393!

 

Välkommen!

 

PS! Om du kommer Halloweenklädd till efterfesten på GALLO Champagnebar så bjuds du på buffé (begränsat med platser dock) från kl. 18.00.


Boka plats: Zumba®: Halloweenmaraton 26 okt. kl. 13 i Dansens hus i LinköpingPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar