Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba® Step i Lambohov

Zumba® Step i Lambohov

Datum:
24 okt., 2019
Starttid:
19:05
Sluttid:
19:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
3
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Step i Lambohov!

Steppa upp din torsdag i Lambohov med Zumba® Step-dans men glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Alla kan vara med. Inga förkunskaper krävs. Ju mer du dansar, desto gladare blir du -- och träningen får du på köpet.

Det blir sammanlagt 14 torsdagar kl. 19.05 i Änggårdsskolans gymnastiksal hela hösten t.o.m. den 5 december 2019. Passet är 50 min. långt. Dusch- och omklädningsmöjligheter finns.

Priser

Drop-in kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för 395 kr (79 kr/gång) eller 325 kr om du är pensionär eller student (65 kr/gång) eller köpa ett terminskort för 899 kr (64,21 kr/gång) eller 770 kr för pensionär/student (55 kr/gång). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Du behöver en speciell, rund step up-bräda för att kunna delta på passet. Du kan köpa en bräda från Juha för 199 kr (nypris 368 kr). Om du är ny och provar på gratis en gång (se ovan) så får du dock låna brädan gratis. Ange i kommentarsfältet nedan om vill prova på samt behöver låna bräda -- eller vill köpa bräda -- så att jag vet hur många brädor jag ska ta med till passet; anmäl dig senast kl. 16.00 samma dag som passet!

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway (5-kortet och terminskortet finns listade även där) eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet nedan i så fall. Ange också om du vill köpa eller låna step up-bräda (om du ska på drop-in första gången). OBS! Deltagare med terminskort och som har egen bräda har förtur till plats på passet.

Välkommen till dansfitnesspartyt på en högre nivå!


Boka plats: Zumba® Step i LambohovPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar