Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba® Fitness i Motala

Zumba® Fitness i Motala

Datum:
23 okt., 2019
Starttid:
19:00
Sluttid:
19:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
30
Instruktör:

Beskrivning

Zumba®dans: Glöm bort att du tränar varje onsdag i Motala!

Dansa Zumba® i Charlottenborgsskolans gymnastiksal i Motala, onsdagar kl. 19.00, hösten 2019! Det blir sammanlagt 14 onsdagar t.o.m. den 4 december 2019.

Fira lillelördag, förlora dig i musiken och finn din form på det ultimata dansfitnesspartyt! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs! Dusch- och omklädningsmöjligheter finns.

Priser

Drop-in kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för 395 kr (79 kr/gång) eller 325 kr om du är pensionär eller student (65 kr/gång) eller köpa ett terminskort för 899 kr (64,21 kr/gång) eller 770 kr för pensionär/student (55 kr/gång).

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet om du anmäler dig via boka.takkinen.se. Välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i MotalaPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar