Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba® Fitness i Vasahallen

Zumba® Fitness i Vasahallen

Datum:
3 nov., 2019
Starttid:
16:00
Sluttid:
16:55
Pris:
90,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
30
Instruktör:

Beskrivning

Nyhet! Toppa helgen med Zumba®dans varje söndag i Vasahallen i Linköping!

Dansa Zumba® i Vasahallens C-sal i Linköping, söndagar kl. 16.00 hösten 2019!

Toppa helgen med sista chansen för söndagsfys innan söndagsmys och rocka loss på det ultimata dansfitnesspartyt till inspirerande latinorytmer. Inga förkunskaper krävs!

Det blir sammanlagt 14 söndagar i Vasahallens C-sal på Gustav Adolfsgatan 25 i Linköping t.o.m. den 15 december 2019. OBS! C-salen ligger en trappa upp och till vänster och sedan längst bort i korridoren. Använd omklädningsrum 7 (damer) och 8 (herrar), åtkomst med hjälp av dörrkod som du får vid ankomst. Dusch- och omklädningsmöjligheter finns.

Priser

Drop-in kostar 90 kr (75 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej dansat med Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 5-gångersklippkort för 395 kr (79 kr/gång) eller 325 kr om du är pensionär eller student (65 kr/gång) eller köpa ett terminskort för 899 kr (64,21 kr/gång) eller 770 kr för pensionär/student (55 kr/gång). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet så betalar du endast 300 kr för terminskortet här.

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet. Välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i VasahallenPris/st.


Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar