Datum:
1 jun., 2022
Starttid:
18:20
Sluttid:
19:10
Pris:
100,00 SEK (inkl. moms)
Plats:
Södra skolan (utomhus)
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
14
15
Instruktör:
Juha Takkinen

Beskrivning

INSTÄLLT Tema ABBA-Roxette: Zumba® Fitness på Södra skolan (utomhus)

Idag blir det Tema ABBA-Roxette på låtarna på passet! Klä dig gärna i blått och gult. Välkommen att dansa Zumba® Fitness utomhus, den här onsdagen på Södra skolan i Motala, Strandvägen eftersom det är annat arrangemang bokat i stadsparken.

Skaka på stussen, fira lillördag, förlora dig i musiken och finn din form när du formar leendet på det ultimata dansfitnesspartyt! Glöm bort att du tränar när du dansar till inspirerande latinorytmer (för det är så roligt!). Inga förkunskaper krävs!

Kom ombytt till passet och enbart om du är friskt. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Plats: Motala stadspark, gruskvadraten i söder mot hamnparkeringen. OBS! Vid dåligt väder är passet inställt. Status meddelas via e-post till alla föranmälda senast kl. 15.30 och läggs samtidigt upp på boka.takkinen.se och på Facebooksidan Zumba Fun Finn Juha Takkinen.

Priser

Engångspass kostar 95 kr (85 kr för pensionär eller student) eller prova på gratis en gång om du ej har dansat med Juha tidigare. Du kan även köpa något av följande kort:

  • 5-gångersklippkort för antingen 400 kr (80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 360 kr (72 kr/gång)
  • 8-gångersklippkort för antingen 600 kr (75 kr/gång) eller om du är pensionär/student 540 kr (67,50 kr/gång)
  • Sommarkort 1332 kr (55,00 kr/gång eller lägre) (Seniorer och studenter betalar 1200 kr): gå på så många landpass du vill med Juha i sommar (30 pass i Motala, 15 pass i Borensberg och 31 pass i G:a Linköping).

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59, kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller Epassi. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet om du anmäler dig via boka.takkinen.se.

Varmt välkommen till det ultimata dansfitnesspartyt!