Välkommen att boka Zumbapass!

Här kan du se och boka Zumba-aktiviteter som Juha är huvudarrangör för. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba Gold® i Linköpings Dansstudio

Zumba Gold® i Linköpings Dansstudio

Datum:
6 nov., 2019
Starttid:
09:30
Sluttid:
10:15
Pris:
65,00 kr per plats (inkl. moms)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Aktiva äldre och nybörjare på träning
Lediga platser:
5
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Gold®-dans onsdagar kl. 9.30 i Linköpings dansstudio

Dansa Zumba Gold® i Linköpings dansstudio på S:t Larsgatan 39, alla onsdagar året runt. Uppehåll den 25 december 2019 och den 1 januari 2020.

Rör på dig i eget tempo tillsammans med härliga människor till inspirerande latinorytmer, i lugnare tempo, enkelt att följa och utan hopp. Inga förkunskaper krävs.

Zumba Gold®-passat är anpassat för nybörjare och alla övriga i behov av lägre tempo och rörelser utan hopp. Du får bättre kondition, balans och rörlighet, förutom den härliga gemenskapen! Passet är 45 min. långt och anpassas efter deltagarna som närvarar. Fika serveras.

Priser

Drop-in kostar 65 kr eller prova på gratis en gång om du ej dansat för Juha tidigare. Sedan kan du lösa ett 10-gångersklippkort för 550 kr.

Anmälan och betalning

Du kan betala på plats med Swish till nr 123 280 68 59 (OBS! Nytt Swishnr), kontanter eller via (gratis) faktura. Det går även bra med betalning via Actiway eller med friskvårdskupong. Skriv betalningssätt i kommentarsfältet. Välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba Gold® i Linköpings DansstudioPris/st.

Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar