Välkommen att boka Zumbapass i Linköping med omnejd!

Här kan du se och boka Zumba®-aktiviteter med Juha Takkinen. För personlig träning, mejla förfrågan till Juha istället och läs mer på pt.takkinen.se. Läs mer om en aktivitet i listan nedan genom att klicka på passnamnet eller boka direkt plats genom att klicka på Boka nu-länken. För att filtrera sidan baserat på passtyp eller ort, se toppmenyn eller mata in del av passnamn i sökrutan nedan! För en översikt av samtliga Zumbapass och platser där Juha för närvarande instruerar, se zumba.takkinen.se.

Zumba® Fitness i Vasahallen

Zumba® Fitness i Vasahallen

Datum:
5 dec., 2021
Starttid:
16:45
Sluttid:
17:40
Pris:
95,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Tempofyllt dansfitnessparty
Lediga platser:
9
Instruktör:

Beskrivning

Zumba: Din svettfest på söndagar

Toppa helgen med Zumba®dans varje söndag kl. 16.45 (Ny starttid!) i Vasahallens C-sal, sammanlagt 14 tillfällen. OBS! Ny starttid fr.o.m. hösten 2021.

Dansa ut ditt veckoslut med ett tjut på det ultimata dansfitnesspartyt till inspirerande latinorytmer. Inga förkunskaper krävs!

OBS! C-salen ligger en halvtrappa upp och längst bort i korridoren till vänster.

Med anledning av coronakrisen kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom gärna ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet. Inför och under passet, håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Priser

Engångspass kostar 95 kr (85 kr för pensionär eller student). Boka alltid plats i förväg (undantag: terminskortsägare, se nedan) så att jag har koll på antalet som kommer. Prova på gratis en gång om du ej har dansat med Juha tidigare.

Sedan kan du lösa något av följande kort:

  • 5-gångersklippkort för 400 kr (80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 360 kr (72 kr/gång)
  • 8-gångersklippkort för 600 kr (75 kr/gång) eller om du är pensionär/student 360 kr (67,50 kr/gång)
  • Terminskort för 966 kr (69,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 870 kr (62,14 kr/gång).

Klippkortet är opersonligt (undantag: om du har köpt kortet via friskvårdsbidrag).

Terminskortet är alltid personligt och ger dig automatiskt garanterad plats varje vecka (men kom ihåg att avboka om du ej kan komma). Terminskortet ger dig även 10 % rabatt och fraktifritt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet på Boka.funfinn.com så betalar du endast medelvärdet av summan för de två terminskorten plus 700 kr (630 kr om pensionär/student) totalt. Exempel: Zumba Step-terminskortet kostar 1173 kr och Zumba Fitness-terminskortet 966 kr, vilket ger medelvärdet (1173 + 966) / 2 = 2139 / 2 = 1069,50 som med plus 700 kr ger 1769,50 (57,08 kr/gång) totalt för de två terminskorten. Två terminskort ger dig utökad 15 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop.

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkommen till dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Fitness i VasahallenPris/st.Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar