Zumba® Step i Ryd

Datum:
7 dec., 2021
Starttid:
19:15
Sluttid:
20:10
Pris:
95,00 kr per plats (ord. pris)
Plats:
Boka plats
Nivå:
Med fokus på lår och rumpa
Lediga platser:
6
Instruktör:

Beskrivning

Zumba Step: Ditt glädjekliv på tisdagar!

Steppa upp din träning varje tisdag kl. 19.15 med Zumba® Step-dans! Lokal: Björnkärrsskolans idrottshall i Ryd, Linköping, på adress Ellen Keys gata 6. Uppstart den 24 augusti och sammanlagt 17 (!) tillfällen.

Glöm allt du vet om "step"! Här tar du din kropp till nya höjder med hjälp av upplyftande latinorytmer på det ultimata dansfitnesspartyt! Det är enkla koreografier så att alla kan vara med och med fokus på lår, rumpa och kondition. Inga förkunskaper krävs. Passet är 55 min. långt.

Kom till passet enbart om du är frisk och symptomfri sedan två dagar tillbaka. Kom helst ombytt, rengör händerna med varmt vatten och tvål innan passet och, inför, under och efter passet håll avstånd och undvik trängsel. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i en timme!

Entrén till Björnkärrsskolans idrottshall är från östra sidan av skolan. Man kan parkera sin bil gratis inne på gården, förbi vändplanen. Se bild nedan.

Priser

Engångspriset är 95 kr (85 kr om du är pensionär/student). Boka alltid plats i förväg så att jag har koll på antalet som kommer (undantag: terminskortsägare, se nedan). Prova gratis första gången om du aldrig dansat Zumba® Step med Juha tidigare.

Du kan sedan lösa kort av följande slag:

  • 5-gångerskort för 400 kr (80 kr/gång) eller om du är pensionär/student 360 kr (72 kr/gång).
  • Terminskort för 1173 kr (69,00 kr/gång) eller om du är pensionär/student 1056 kr (62,12 kr/gång).

Klippkorten är ej personliga (undantag: om du har köpt 5-kortet via friskvårdsbidrag så är det alltid personligt).

Terminskortet, som är personligt, ger dig automatiskt garanterad plats på passet varje vecka (men kom ihåg att avboka om du ej kan komma). Terminskortet ger dig även 10 % rabatt och fraktfritt på ett köp i Zumbas webbshop på Zumba.com (kläder, skor, tillbehör). Om du redan har köpt ett terminskort till ett annat av Juhas pass i bokningssystemet på Boka.funfinn.com så betalar du endast medelvärdet av summan för de två terminskorten plus 700 kr (630 kr om pensionär/student) totalt. Exempel: Zumba Step-terminskortet kostar 1173 kr och Zumba Fitness-terminskortet 966 kr, vilket ger medelvärdet (1173 + 966) / 2 = 2139 / 2 = 1069,50 som med plus 700 kr ger 1769,50 (57,08 kr/gång) totalt för de två terminskorten. Två terminskort ger dig utökad 15 % rabatt på ett köp i Zumbas webbshop.

OBS! Om du är ny så får du en stepbräda på köpet (värde ca 199 kr) när du köper ditt terminskort!

När du provar på passet gratis en gång så får du låna en step up-bräda, en s.k. Zumba Rizer. Meddela via kommentarsfältet vid anmälan att du behöver låna en bräda och senast kl. 16.00 samma dag. Efter prova på-tillfället behöver du köpa en egen bräda som du tar med dig varje vecka till passet; den kostar 199 kr och säljs av Juha, om du inte redan har en egen. Step up-brädan är speciellt utformad för att vara lätt att bära och ta med sig till och från passet varje gång!

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Actiway, Wellnet (nyhet) eller med ePassi Min Friskvård; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till det upphöjda dansfitnesspartyt!


Boka plats: Zumba® Step i RydPris/st.Dina uppgifter

Övrigt

Jag godtar Regler och villkor för bokningar. *

* obligatorisk

Kategori

Tilldelade taggar